Mød Lea, Graduate

Derfor valgte jeg et graduate program

Jeg kan godt lide, at jeg som graduate får mulighed for at arbejde i forskellige forretningsområder og samtidig får lov at afprøve forskellige typer af arbejdsopgaver. Jeg ser det desuden som en god overgang til arbejdsmarkedet, og det giver mig en indsigt i hvilke opgaver, jeg gerne vil arbejde med i fremtiden. 

Lea

 

Energimarkedet

Jeg kan godt lide de konstante forandringer på energimarkederne. Det kræver, at du er hurtigt til at reagere og implementere forandringer i forretningen, hvilket har direkte indflydelse på mine opgaver. Min akademiske baggrund betyder, at jeg finder det interessant at forsøge at forudsige og redegøre for disse forandringer og udnytte dette til Neas’ fordel.

Neas Energy

Da Neas Energy netop er i et forretningsområde i stor udvikling, bliver jeg konstant udfordret og lærer nye ting. Mit arbejde består både af mindre opgaver samt større projektor, hvor jeg virkelig formår at udnytte min teoretiske viden. Jeg værdsætter muligheden for denne kombination af at udvikle mine færdigheder og bruge mine eksisterende evner i et akademisk miljø. 

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195