Mød Thomas, Graduate

Min rolle som graduate

Gennem mit graudate forløb skal jeg rundt i tre forskellige afdelinger i Neas Energy.  Formålet med dette er at opnå en helhedsforståelse af virksomheden samt at kunne tænke tværorganisatorisk og dermed være værdikædeorienteret, når jeg løser opgaver. Jeg ser graduate programmet som en rigtig god brobygning mellem studieliv og erhvervsliv, hvor  der er god balance mellem naturlig oplæring og tildeling af ansvarsfulde arbejdsopgaver. På den måde opnår jeg relevant erhvervserfaring samtidig med at jeg løbende bliver udfordret med forskellige typer af arbejdsopgaver.

Thomas Kalisz

 

Energimarkedet

Det eneste, der er konstant på energimarkedet, er forandring. Det er derfor særdeles interessant at være en del af et marked, som er meget dynamisk og komplekst, hvilket derfor også øger behovet for at være proaktiv og omstillingsparat.

Neas Energy

Neas Energy er en meget energisk arbejdsplads, hvor jeg oplever en stærk professionalisme og et godt socialt sammenhold. I graduate programmet møder jeg klare forventninger til mine arbejdsopgaver samt plads til selvstændighed, hvilket motiverer mig rigtig meget.

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195