Neas Graduate Program

Neas Energys graduate program vil give dig mulighed for at fordybe dig i international energiforvaltning. Du vil få indsigt i økonomi, handel, forvaltning af aktiver samt forretningsudvikling indenfor strøm, gas og beslægtede råvarer.

Hvem Søger Vi

Vi søger nyuddannede kandidater, der er klar til at sætte gang i deres karriere i et progressivt  firma, som opererer på Europas energimarkeder. Programmet er designet til kandidater inden for:

  • Finans
  • Økonomi
  • Matematik og Naturvidenskab
  • Energi Ingeniør
  • Erhvervsjura
  • Computer Science

Da Neas Energy er et internationalt firma, er det et krav at kandidaterne har gode engelsk kundskaber.

Det næste programm starter 1. september 2017 and varer 24 måneder.

I løbet af programmet vil kandidaterne arbejde i forskellige afdelinger og få indsigt i en række funktioner og opbygge en bred viden om Neas Energy og den europæiske energisektor. Kandidaterne vil være otte måneder i hver afdeling.

Kandidaterne vil løbende have sparring med deres afdelingschefer og HR for at opnå faglig og personlig udvikling.

Programmet

Neas Energy's graduate program er opdelt i tre perioder, som hver varer otte måender. Kandidaterne vælger i samarbejde med Neas Energy hvilke afdelinger/forretningsområder de arbejder indenfor i de tre perioder.

Graduate Program 16

Kandidaterne skal forvente at blive tildelt ansvarsområder og arbejde på rigtige projekter i et miljø med højt tempo. Opfat dette som din mulighed for at afprøve en karriere i energiforvaltning og skabe et fundamentet for en mulig karriere hos Neas Energy.

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195