Mød Ann

Mine arbejdsopgaver

Som chef for IT-Development er min vigtigste opgave at forsøge at bevare overblikket over projekter og opgaver i afdelingen samt at prioritere opgaverne i forhold til resten af organisationen, således vi arbejder på de projekter, der har den største forretningsmæssige værdi.

Derudover fokuserer vi meget på at håndtere og stille relevant data til rådighed så hurtigt som muligt, så NEAS kan blive en data drevet virksomhed. IT Development er en central aktør for at dette kan lykkes.

Energimarkedet

Energimarkedet er kompleks og i konstant forandring - og det bliver mere og mere afhængigt af vedvarende energikilder - og dermed mindre forudsigeligt. Energimarkedet er ligeledes påvirket af politiske beslutninger, som har en global som såvel lokal indflydelse.

Når du kommer til at kende energimarkedet finder du ud af at forsyningssikkerheden er så tæt på 100% som den kan blive, hvilket er temmelig imponerende og på ingen måde en nem opgave.

Neas Energy

Jeg kan godt lide kulturen i NEAS - vi arbejder hårdt og hurtigt, men der er altid plads til humor og en debat om, hvorfor vi gør, hvad vi gør. Hvis du holder et åbent sind, er der også plads til at forfølge en intern jobmulighed, selvom det ikke passer med din uddannelsesmæssige baggrund eller det job, du oprindeligt startede i.

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195