Vores kultur

Neas Energy har siden grundlæggelsen i 1998 været præget af vækst og udvikling. På bare tre år gik virksomheden fra 28 til 150 medarbejdere. 

Handel i blodet 

Neas Energy er en handelsvirksomhed, der opererer på de internationale energimarkeder. På mange områder minder vores forretninger om det, man kan finde i en virksomhed i finanssektoren. Det kommer til afspejles i vores virksomhedskultur. Den bærer præg af det handelsmiljø, som vi er en del af. Vi har konstant øje for nye muligheder i markederne - og en detaljeorienteret tilgang til vores arbejde.

En ung arbejdsplads 

Med en gennemsnitsalder blandt medarbejderne på kun 36 år er Neas Energy en ung virksomhed. Det kommer til udtryk i måden, vi arbejder på - og i den måde, vi omgås hinanden på. På alle niveauer i virksomheden er der en uformel tone. Det skaber gode forhold for samarbejde og kommunikation på tværs af organisationen. Der er et imødekommende og åbent miljø for at komme med forslag - og for at tage ejerskab for gode ideer. Vores medarbejderes kompetencer er vores vigtigste ressource. Derfor gør vi meget for at pleje og videreudvikle vores medarbejdere. Det sker bl.a. gennem interne kurser og foredrag. Også socialt samvær udenfor arbejdstiden er en del af vores kultur - både i dagligdagen og ved større arrangementer.

Employees2

Ansvarlighed er et aktiv 

I Neas Energy har vi erfaret at integration af samfundsansvar i vores forretningsudvikling i sig selv er et stort aktiv. I Neas Energy er ansvarlighed derfor en integreret del af alle forretningsaktiviteter. Vi arbejder dedikeret for at praktisere CSR og konstant forbedre vores sociale og miljømæssige påvirkning. Ansvarlighed indgår naturligt som et grundlæggende element i vores forretningsudvikling og innovation. I flere tilfælde har vi omsat ansvarlighed til god forretning. Eksempelvis er vi markedsleder inden for arbejdet med low carbon economy og markedsservices til vindenergien.

Mod frie liberale markeder

Neas Energy støtter EU's målsætninger om at udvikle et frit fælles-europæisk elmarked. Vi er blandt de relativt få uafhængige elhandelsselskaber på det danske marked. Vi arbejder dedikeret for at øge kendskabet til det frie marked og værdien af bevidste valg af energi. Vi kommunikerer målrettet til vores stakeholders gennem marketingkampagner og PR-aktiviteter, som oplyser om deres muligheder på energimarkederne samt om Neas Energy's produkter og løsninger.

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195