Vores værdigrundlag

Neas Energys værdigrundlag er centreret omkring et løfte til os selv og vores omverden:

"We Bring our Best"

"We bring our best" er kerneværdien i Neas Energy. Et simpelt budskab - men alligevel et stort løfte. Det fastslår, at vi med stort engagement altid yder det optimale for at nå vores målsætninger - og det gælder både i forhold til kunder, samarbejdspartnere, medarbejdere og øvrige interessenter. Alle har ret til at forvente det bedste fra os!

Hvorfor er vi til?

Energimarkederne er meget komplekse, og svært farbare for mange af aktørerne heri. Vores mission er klar, vi er til for at hjælpe kunderne -meget kort fortalt:

"Maximizing value by managing risks".

Vores Missioner formuleret således

"I Neas Energy fungerer vi som vores kunders øjne i de europæiske energimarkeder. Vi er altid på forkant med udviklingen på markedet, og med det højeste niveau af kompetencer og innovation er vi først til at operationalisere åbninger og muligheder i markedet for vores kunder. Vores fornemste opgave er, at levere de optimale løsninger til vores kunder på markedet efter devisen, makismal værdi med samtidig håndtering af risiko. Det er sådan vi skaber øget værdi til vores kunder, og det er sådan Neas Energy vil fortsætte væksten og udviklingen af vores forretningsaktiviteter internationalt."

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195