Certifikathandel

Neas Energy tilbyder oprindelsesgarantier, som opfylder alle standarder, direkte fra kilden - uden fordyrende mellemled.

Vi repræsenterer en stor portefølje af både store og små producenter og kan formidle certifikater direkte fra en specifik producent af energi fra f.eks. biomasse, vandkraft eller vindkraft med fuld sporbarhed, gennemsigtighed og dokumentation.

Direkte indkøb og individuel strukturering

Overalt i Europa indfører regeringer og lovgivere certifikatordninger med henblik på at fremme vedvarende energiforsyning. Indkøb af certificeret vedvarende energi kan bidrag til at undgå miljøbeskatning, forbedre konkurrenceevnen ved udbud af private og offentlige kontrakter og opnå godkendelser til handel og levering. Vi kan tilpasse oprindelsesgarantier (GoO'er) til individuelle behov.

Neas Energy garanterer salg af vedvarende energicertifikater til konkurrencedygtige priser og med kvalitetsopkaldsoprindelse fra f.eks:

  • Vindkraft (Danmark og Sverige)
  • Vandkraft (Norge og Sverige)
  • Biomasse og affaldsværker (Danmark)

Baseret på vores egen portefølje af vedvarende energiproduktion og vores adgang til markedet kan vi levere oprindelsesgarantier, som kan opfylde jeres specifikke ønsker (oprindelsesland og energikilde) og GoO-standarder (REC'er, ROC'er, EECS, Bra Miljöval, EKOenergy osv.).

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195