Levering af gas

Neas Energy er specialiseret i handel og levering af gas til elproducenter. Mange års erfaring med handel og produktionsbalanceansvar betyder, at Neas Energy kan skræddersy favorable gasaftaler til den enkelte kraftvarmeproducent. 

Neas Energy etablerede sig i 2008 som aktør på gasmarkedet og råder i dag over lagerfaciliteter, som giver os mulighed for at påtage os gasleverancer.

Vores gasprodukter er udviklet til decentrale producenter for at sikre en rentabel produktion og levere den sikkerhed og fleksibilitet, som er afgørende for at optimere varmeproduktion på naturgas. 

Vores erfaring fra balancehåndtering og handel med værkernes elproduktion gør os i stand til at levere en individuel rådgivning, og produkter der skaber sammenhæng mellem salg af elproduktionen og indkøb af naturgas.

Neas Energy er et specialist handelsselskab i det europæiske gasmarked. Vi er aktive i transport, opbevaring og engroshandel og cross boarder handel på udvalgte markeder i Europa.

Neas Energy tilbyder levering af gas, prissætning af gas til vores partnere i kraftvarmeproduktion og andre handelsmodparter i markedet.

Neas Energy er en innovativ og effektiv gashandler fokuseret på markedsudviklingen på vegne af vores kunder i kraftvarmeproduktion. Vi ønsker at levere de absolut bedste ydelser på gas indenfor:

  • Engroshandel
  • Balancering
  • Porteføljestyring og optimering af kraftvarmeproduktion

Skelagervej 1 - 9000 Aalborg - Danmark - CVR-nr. 20293195