Mød Neas Energy

Hos Neas er vi altid på udkig efter nye kræfter og erfarne fagfolk til vore tre vigtigste karriereområder, som spænder fra trading aktiviteter til udvikling af de bedst mulige it-løsninger.

Mød vores medarbejdere og find ud af mere om, hvad vi laver, hvem vi er, og hvordan vi arbejder hos Neas Energy.

arrowarrow
Todor
Mød osTodorTeam Lead Cross Border and Day Ahead

Mød Todor, Team Lead Cross Border and Day Ahead

Mine arbejdsopgaver

I Cross-border afdelingen er jeg ansvarlig for Italien samt Central-og Østeuropa. Vores hovedfokus ligger på de illiquide markeder hvor vi handler strøm over grænserne og deltager i projekter for etablering af nye markeder for afdelingen.

Energimarkedet

Energimarkedet ændrer sig konstant af to grunde. For det første åbnes der løbende for markeder i nye lande og for det andet ændres lovgivningen på de nuværende markeder. Det er derfor vigtigt altid at have en finger på pulsen og være klar til at handle først.

Neas Energy

Jeg kan godt lide, at der en venlig og afslappet atmosfære i virksomheden. Jeg sætter pris på, at der altid er plads til et smil og en joke på trods af, at der er fart på. Jeg kan også godt lide, at jeg har kontakt til hele virksomheden og er en del af tværorganisatoriske projekter som for eksempel i vores samarbejde med universiteter.

Dennis
Mød osDennisGas Trader

Mød Dennis, Gas Trader

Mine arbejdsopgaver

I mit daglige arbejde handler jeg med gas på de europæiske gasmarkeder og deltager i planlægningen af den daglige handelsstrategi. Jeg deltager i løbende diskussioner i teamet, hvor vi udvikler vores produkter og portefølje, samt vores trading-performance.

Energimarkedet

Energimarkedet er under konstant udvikling på tværs af Europa og det er utroligt spændende at være med til at udvikle markedsstandarden for fremtidens energimarked. Kombinationen af antallet af markeder, transporten, vedvarende energi og tidsprodukter skaber grundlag for en hel masse muligheder, som for mig er det bedste ved at arbejde med energimarkedet.

Neas Energy

Neas er en meget dynamisk arbejdsplads og du kan hurtigt få en masse ansvar sammenlignet med andre arbejdspladser. Barren er sat højt og du bliver udfordret fra din første dag. På trods af det ambitiøse miljø er atmosfæren imellem medarbejderne afslappet, og der bliver hele tiden arrangeret sociale events, både af Neas og af kollegaer på tværs af nationaliteter.

Trine
Mød osTrineSenior Risk Manager

Mød Trine, Senior Risk Manager

Mine arbejdsopgaver

Jeg arbejder med styring af virksomhedens risici og herunder opfølgning på risikorammer og PnL. Derudover arbejder jeg med udvikling og forbedring af risikoberetninger for nuværende og kommende forretningsområder.

Energimarkedet

Energimarkedet er spændende, fordi det er et voksende og volatilt marked, hvor det virkelig er vigtigt at have styr på sine risici. Markedet udvikler sig hastigt og der dukker derfor hele tiden nye udfordringer op i forhold til risikostyring.

Neas Energy

Jeg er rigtig glad for at blive udfordret på min viden og at der er plads til nye ideer. Der sker hele tiden noget nyt, og for mig er der ikke to dage, der er ens, så det er vigtigt at være fleksibel og omstillingsparat.

Thomas
Mød osThomasHead of Risk Management

Mød Thomas, Head of Risk Management

Arbejdsopgaver

Jeg er ansvarlig for Middle Office og Quantitative Analytics teamene i Risk Management afdelingen. Disse teams håndterer markeds- og kreditrisici, rapportering samt udfører avancerede kvantitative analyser.

Energimarkedet

Energimarkederne er under en rivende udvikling, og der opstår konstant nye produkter og markederne bliver mere liberaliserede. Det betyder at man selv får lov til at regne den ud og ikke skal følge standard rutiner, men hele tiden udtænke nye løsninger fra bunden.

Neas Energy

Neas Energy er en dynamisk virksomhed med mange dygtige unge mennesker. Der er et arbejdsmiljø med mange akademikere, hvilket betyder at man kommer til at arbejde på et højt niveau og får lov til at bruge sin viden sammen med andre.

Anders
Mød osAndersTeam Lead & Senior Software Developer

Mød Anders, Team Lead & Senior Software Developer

Mine arbejdsopgaver

Jeg er ansat som Team Lead & Senior Software Developer. Mine arbejdsopgaver er at motivere, udvikle og lede Neas’ software developers, som leverer software til vores kollegaer og kunder.

Jeg er også ansvarlig for at sikre produktudvikling, ved at følge principperne for Scrum og Continous Delivery. Dette kræver koordinering med såvel teamet som forretningen, for at sikre at de rigtige opgaver prioriteres for at maksimere værdien i software til Neas og vores kunder.

Energimarkedet

Energimarkedet er kompleks og i konstant forandring - og det bliver mere og mere afhængigt af vedvarende energikilder - og dermed mindre forudsigeligt. Energimarkedet er ligeledes påvirket af politiske beslutninger, som har en global som såvel lokal indflydelse.

Når du kommer til at kende energimarkedet finder du ud af at forsyningssikkerheden er så tæt på 100% som den kan blive, hvilket er temmelig imponerende og på ingen måde en nem opgave.

Neas Energy

Jeg kan godt lide kulturen i NEAS - vi arbejder hårdt og hurtigt, men der er altid plads til humor og en debat om, hvorfor vi gør, hvad vi gør. Hvis du holder et åbent sind, er der også plads til at forfølge en intern jobmulighed, selvom det ikke passer med din uddannelsesmæssige baggrund eller det job, du oprindeligt startede i.

Thomas
Mød osThomasSoftware Developer

Mød Thomas, Software Developer

Mine arbejdsopgaver

Jeg arbejder med udvikling af systemer til understøttelse af forskelige forretningsområder og med dataindsamlingsopgaver til vores tradere. Jeg er desuden Scrum Master på to projekter, hvor jeg sørger for at projekterne kører som de skal og sørger for den videre planlægning.

Energimarkedet

Energimarkedet er et kompliceret og spænende domæne, hvor der er meget at lære, og jeg får derfor hele tiden mulighed for at udvikle mine kompetencer.

Neas Energy

Det er en dynamisk arbejdsplads, hvor man nogle gange skal løbe for at følge med, for når markedet ændrer sig, så ændrer mine opgaver sig også. Det er fedt, at jeg får lov til at bruge mine ideer og være kreativ og jeg føler virkelig at min viden bliver brugt.

close_icon

Aktuelle stillinger hos Neas Energy

Gør karriere i Neas Energy og blive en del af en international handelsvirksomhed på markeder i udvikling. Hos Neas Energy har vi store ambitioner og vores arbejdskultur er præget af udvikling, dygtighed og handlekraft.

arrowarrow

Neas Energy on Facebook

Like Neas Energy på Facebook og få et indblik i vores hverdag og hold dig opdateret på vores aktuelle stillinger.

Like Neas Energy på Facebook arrowarrow

Kontakt os for yderligere information

Rikke Lund Kidmose, HR Partner

Rikke Lund Kidmose

HR Partnerhr@neasenergy.com+45 99 39 59 08
Anne Mette Bøjstrup, HR Partner

Anne Mette Bøjstrup

HR Partnerhr@neasenergy.com+45 99 39 59 01
close_icon