Mød Neas Energy

Hos Neas er vi altid på udkig efter nye kræfter og erfarne fagfolk til vore tre vigtigste karriereområder, som spænder fra trading aktiviteter til udvikling af de bedst mulige it-løsninger.

Mød vores medarbejdere og find ud af mere om, hvad vi laver, hvem vi er, og hvordan vi arbejder hos Neas Energy.

arrowarrow
Eleonora
Mød osEleonoraIntraday Trader

Mød Eleonora, Intraday Trader

Mine arbejdsopgaver

Jeg er trader i intraday teamet. Vi optimerer vores aktiver (hovedsageligt vind- og solcelleparker fordelt over hele Europa) ved at arbejde tæt sammen med vores meterologer og ved at evaluere de bedste muligheder på tværs af markeder. Vi dækker vores trading desk 24/7.

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag

Vi har en succesfuld dag, når alle medlemmer af et team arbejder tæt sammen for at forstå systemet og være på forkant med situationen og handle som følge af markedet.

Det mest værdifulde jeg har lært i min tid hos Neas

Jeg har lært at være en stærk holdspiller og tage hurtige beslutninger, hvilket er nødvendige kompetencer i tradingfaget, fordi vi skal vurdere komplekse situationer på få sekunder og finde synergi med de andre traders.

 

Marco
Mød osMarcoSenior Gas Trader

Mød Marco, Senior Gas Trader

Mine arbejdsopgaver

Jeg startede i Neas for at hjælpe med at udvide virksomhedens aktiviteter på de italienske og østriske gasmarkeder. Siden da er det gået stærkt, og nu hjælper jeg med at håndtere virksomhedens langsigtede positioner og gasaktiver på tværs af Europa.

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag er når vi kan ringe med trading floor’s klokke, fordi vi har genereret profit. En anden ting er, når der bliver serveret kage for at fejre en fødselsdag. Der er utallige grunde til at fejre noget!

Det mest værdifulde jeg har lært i min tid hos Neas

Jeg har lært at ærlig feedback og vidensdeling skaber grundlaget for et fremragende team.

Hvis jeg skulle være den bedste i verden til én ting...

Skulle det være langdistance cykling. Jeg kan godt lide at cykle tværs over landegrænser og opleve nye steder og teste min udholdenhed. I 2014 cyklede jeg fra London til Basel, og sidste år cyklede jeg fra Milano til Avignon og tilbage til Italien.

Mette
Mød osMetteSenior Financial Controller

Mød Mette, Senior Financial Controller

Mine arbejdsopgaver

Jeg er ansvarlig for vores regnskabsprincipper i forhold til, hvordan nye produkter skal præsenteres i regnskabet og til hvilken værdi de skal indregnes. Derudover er jeg ofte i dialog med Technical Accounting i Centrica omkring vores regnskabsprincipper. Jeg er Financial Controller for alle vores datterselskaber i forhold til ekstern rapportering, herunder kommunikation med diverse revisorer i de enkelte lande, hvor vi har datterselskaber. Jeg er også ansvarlig for at tegne vores processer i Finance og identificere virksomhedens interne kontroller.

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag

Det bedste er når jeg bliver fagligt udforderet og finder de bedste løsninger sammen med andre. Vi har en virksomhed med et højt fagligt niveau, så vi har nogle spændende dialoger. Specielt holder jeg af de tværfaglige projekter som vi har flere af, hvor vi er mange, der når til enighed om de rigtige løsninger.

Det mest værdifulde jeg har lært i min tid hos Neas

Jeg har lært at være omstillingsparat. I Neas går det stærkt, og vi skal være klar, hvis der sker noget nyt på markederne. Hvis der opstår en ide et sted i virksomheden, skal vi forsøge at få det til at lykkedes regnskabsmæssigt i Finance, så vi efterfølgende kan følge op på om ideen gav værdi.

Phillip
Mød osPhillipSenior Market Risk Analyst

Mød Phillip, Senior Market Risk Analyst

Mine arbejdsopgaver

Jeg er ansat hos Neas for at hjælpe med at kontrollere den risiko, der er opstået efter at dele af energimarkedet er rykket hen imod en langt større automatisering. Der er derved introduceret langt flere algoritmiske strategier og automatiserede løsninger.

Jeg bidrager med en forståelse af algoritmiske handelsstrategier og de risici, der opstår heraf samtidig med at vi producerer strategier og automatiserede værktøjer til risikostyring.

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag

Jeg værdsætter når to dage ikke ligner hinanden. Især de dage med nye uventede udfordringer sætter jeg stor pris på. At være i orkanens øje og arbejde sig ud af komplicerede problematikker og finde den optimale løsning på kort tid er noget, der udfordrer alle!

Det mest værdifulde jeg har lært i min tid hos Neas

I min tid hos Neas har jeg lært en masse om energimarkedet, og jeg har især deltaget meget i elmarkedet. Det har givet mig en stor indsigt i handle med el og de markeder, der omhandler el. Det helt nye for mig er at håndtere en råvare, der efter levering til forbrugeren forsvinder og derved ikke har nogen værdi. Dette karakteristikum gør, at priserne på råvaren bevæger sig helt specielt set i forhold til mange andre råvarer.

Hvis jeg skulle være den bedste i verden til én ting..

Ville jeg gerne være den bedste i verden til at forstå alle mennesker. Jeg mener, der er en styrke I at kunne forstå og kommunikere med alle slags mennesker.

Lasse
Mød osLasseSoftware Architect

Mød Lasse, Software Architect

Mine arbejdsopgaver

Jeg er softwarearkitekt og jeg har medansvaret for at definere den overordnede arkitektur for de IT-produkter vi har i Neas. Jeg er med til at identificere nye teknologier og undersøge om de kan løse de forretningsbehov der er. Vi sparrer med andre teams i ITD i forhold til at udvikle vores software.

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag

Det bedste der kan ske er når vi kan se, at det vi laver skaber værdi for forretningen eller at nogen kan bruge det. Når tingene går op i en højere enhed, og vi får noget til at lykkes, det er super fedt.

Det mest værdifulde jeg har lært i min tid hos Neas

Noget af det der er specielt gældende for Neas er, at vi arbejder meget agilt i ITD. Man kan se at den måde vi arbejder på understøtter forretningen, så det er virkelig værdifuldt at vi arbejder agilt. Det gør at vi kan tilpasse os de ændrede forretningskrav, der er hele tiden på energimarkedet.

Hvis jeg skulle være den bedste i verden til én ting...

Ville jeg være den bedste til at spille golf. Det er følelsen af at slå det rigtige slag, være fokuseret på at nå et sted hen og komme mest effektivt fra A til B.

Michael
Mød osMichaelSoftware Developer

Mød Michael, Software Developer

Mine arbejdsopgaver

Jeg er softwareudvikler samt scrummaster for renewables teamet. Mine opgaver omhandler udvikling af software og systemer til at hjælpe forretningen bedst muligt. Et af vores ansvarsområder er, at indsamle data som traderne skal bruge, og så skal vi skabe en kobling og få trukket det ind i Neas regi og præsentere det rigtigt for dem. Vi har ansvaret for den applikation som meterologerne bruger til at foretage deres prognoser som traderne trader på baggrund af. Det er spændende, fordi vi på den måde skaber værdi for forretningen, og man får øjnene op for de mange faktorer, der er gældende for om forretningen spiller.

Det bedste der kan ske på en arbejdsdag

Noget af det bedste er når vi lancherer noget, der fungerer som vi forventer det ville gøre. Noget vi har arbejdet længe på og virkelig får søsat, det er altid en dejlig fornemmelse. Det har indtil da, kun eksisteret i test miljøer, så det er når det rigtig kommer i produktion, at det er værdigivende.

Det mest værdifulde jeg har lært i min tid hos Neas

Det at lære energimarkedet at kende er en stor opgave, og det vil jeg mene er ret værdifuldt. At få en forståelse for hvordan det hele fungerer, og få en mulighed for at gøre brug af dette i dagligdagen.

Hvis jeg skulle være den bedste i verden til én ting...

Det at forstå hvad brugeren gerne vil have og kunne omformulere det til en direkte opgave eller et mål. Det kan være svært og udfordrende at forstå hvad det er brugeren gerne vil opnå. Det ville være lækkert bare at kunne opsnappe den med det samme. Det er heller ikke altid brugeren selv ved, hvad de vil have, og så bliver det svært.

close_icon

Aktuelle stillinger hos Neas Energy

Gør karriere i Neas Energy og blive en del af en international handelsvirksomhed på markeder i udvikling. Hos Neas Energy har vi store ambitioner og vores arbejdskultur er præget af udvikling, dygtighed og handlekraft.

arrowarrow

Neas Energy on Facebook

Like Neas Energy på Facebook og få et indblik i vores hverdag og hold dig opdateret på vores aktuelle stillinger.

Like Neas Energy på Facebook arrowarrow

Kontakt os for yderligere information

Rikke Lund Kidmose, HR Partner

Rikke Lund Kidmose

HR Partnerhr@neasenergy.com+45 99 39 59 08
Anne Mette Bøjstrup, HR Partner

Anne Mette Bøjstrup

HR Partnerhr@neasenergy.com+45 99 39 59 01
close_icon