Neas Energy tager markedsdata og -prognoser online

12. september - 2016
Neas Energy er klar til at præsentere sit online services redskab Neas Direct på WindEnergy Hamburg 2016. Denne service giver operatører transparent adgang til markedsdata herunder prognoser, online data, målepunktdata og afregninger.

Brugere af Neas Direct har mulighed for at overvåge og have adgang til data om deres produktion direkte gennem systemet. Systemet giver mulighed for at planlægge nedetid for produktionsenheder direkte ind i systemet, som vores tradere bruger til at handle med. Det gør det muligt effektivt at synkronisere vedligeholdelse med vores handelsaktiviteter.

Systemet viser produktionsdata og -prognoser for hele din portefølje samt for individuelle vindparker. Informationen er præsenteret i grafer og kurver, der gør det let og overskueligt og som kan eksporteres til individuelt brug.

Jan Knievel, Key Account Manager hos Neas Energy forklarer: “Neas Energy giver operatører direkte adgang til den data vores tradere bruger. Det giver dem transparent indsigt i den egentlige produktion i deres portefølje og giver dem dermed mulighed for at forbedre denne. ”

Mød Neas Energy på WindEnergy Hamburg på stand 206 i hal 1.

Kontakt os for yderligere information

Inke Alexandra Wenzel, Business & Marketing Coordinator

Inke Alexandra Wenzel

Business & Marketing Coordinatoriaw@neasenergy.com+49 211 91324615
close_icon